16. februar 2016 Af Tjøs 4

Bløde baby sko

BabyskoDa jeg efterhånden er irriteret over at jeg gemmer på så mange, underlige garnrester, må jeg jo gøre noget for sagen og se at få dem udryddet, så der kan blive plads til nyt garn. Så da jeg gravede i gemmerne, fandt jeg lige det blødeste, vamsede garn i en flot forårsgrøn farve og hvor heldig har man lov at være at finde nøjagtig samme farve i resterne af uld garn.
Der blev lige til par baby sko i str. 3-6 måneder.Grønne hæklerier

Jeg tror nok, der skal komme flere sko af den slags i shoppen, da jeg synes de er blevet så gode. Kan specielt godt lide at de er faste og står selv.

Hvis du selv vil kaste dig ud i at få brugt dine garn rester, har jeg fundet opskriften HER, og har så istedet for ribben, lavet en omgang stangmasker med plys-garnet.