Menu

En hurtig hue

2 Comments

hue Foråret er kommet og jeg hækler hue i uld. Det hænger ikke helt sammen, men nu var det fordi jeg fik det lækreste merino uld foræret af Funcinetto. Jeg synes det er dejligt blødt og har et fantastisk farvespil som slet ikke kommer til sin ret på mine fotos. Garnet hedder Rios fra Malabrigo, et garn spinderi i Uruguay der håndfarver deres garn. Det er nok ikke sidste gang jeg vil prøve deres garn, selvom det ligger lidt i den dyre ende.

Selvom jeg er igang med flere andre ting, måtte jeg straks finde en opskrift der kunne passe til 100 gram garn, som der er i 1 fed. Har længe kigget på denne hue og endelig havde jeg lige garnet der passer til. Med lidt ændringer i opskriften for at undgå for store huller blev hele nøglet brugt til sidste stump. Lyn hurtigt hæklet på nål 6mm. Opskriften er gratis på Ravelry.com, klik HER! eller køb min færdige hue HER!

hue2

Ændringer i opskriften: Hvor der står man skal hækle stm i mellemrummet, hæklede jeg maks 3 stm og resten i næste mellemrum. Jeg øgede op til 5 stm ned af siden og på sidste omgang inden ribben, hæklede jeg kun 4 stm imellem og fortsatte efter opskriften.hue3

Tags: , , , , ,

2 tanker om “En hurtig hue”

  1. Lene siger:

    Hej. Kan se på pinterest at du har ‘mine projelter’ med en hæklet kasket. Kan ikle finde opskrift og siden virker ikke. Så ville høre om det er en du har.
    Mvh Lene

    1. Tjøs siger:

      Hej Lene, kasketten er solgt og er derfor ikke online længere. Jeg har ikke brugt nogen opskrift, men bare prøvet mig frem og målt på mit hoved efterhånden som jeg hæklede. Så kan desværre ikke lige hjælpe dig med den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *