23. februar 2022 Af Tjøs 0

Fotoprops til fotografering af nyfødte

Fotoprops til nyfødte
Den sidste tid har jeg strikket og hæklet til Studie 9 i Agerbæk. Et fotostudie lige overtaget af Malene, der tager de mest fantastiske billeder.

Masser af fin strik og udstyr til fotografering af nyfødte og er stadig godt igang. Det meste er til hende lige nu, men ind imellem leger jeg med selv at lave noget og sælge her på min side. Så har oprettet en ny kategori i min shop til foto props. Lige nu er der ikke det store udvalg, da 90% af min tid går til bestillinger. Men tænker der kommer mere til hen ad vejen som jeg får tid og idéer. Ja, altså idéer har jeg jo egentlig massere af, til hvad jeg vil lave. Det er nok mere tiden der kniber 🙂

Jeg er igang med ballerina body med ballet sko og hårbånd, 1 råhvid/beige baby svøb hæklet i alpaca, let og luftigt med hulmønster, et chokolade brunt, strikket tæppe i et rustikt merino uld-garn og bølgemønster og så har jeg et lilla groft strikket underlag med 2 lilla hjerter der matcher færdigt. Må vel nok se at gøre alle de igangværende projekter færdige først, inden jeg begynder nyt. Men der er bare så meget jeg virkelig godt vil lave.

Synes da også lige jeg vil vise lidt af de fotoprops jeg har strikket indtil nu, til Studie 9. De er sendt og ikke til salg. Det er strikket i børstet alpaca og mohair, så det bliver lidt langhåret og får en lethed.

Med tiden tænker jeg at jeg åbner for bestillinger, hvis du lige mangler noget bestemt til den nyfødte eller måske en helt anden farve.