13. februar 2016 Af Tjøs 0

Min første strik bluse

Juhuuu, hvor er jeg bare stolt! jeg har strikket min første bluse kun til mig og mig alene 🙂 Det tog egentlig ikke så lang tid som frygtet, selvom jeg nok var lidt for frisk til kun at strikke på pind 3.
Det er en super nem og enkel opskrift og alligevel med en fin detalje med knapperne.

Lærte en del og havde endda mod på at tilpasse ærmerne og ændre i udtagningerne, så den kom til at passe mig. Jeg nåede endda at kludre med maskeantallet i bærestykket og fik også reddet den med et par hurtige indtagninger, så den ikke blev størrelse “kæmpestor”.
Det er jo en klar fordel ved at strikke noget fra toppen og ned at man kan prøve den på.

Først forstod jeg ikke helt hvordan man skulle kunne prøve den, når jeg strikkede kroppen, men en garvet strikker, sagde man kunne bare sætte halvdelen af maskerne over på en anden rundpind, så de var fordelt på 2 rundpinde og så sætte elastikker på enderne så maskerne ikke falder af.

JA jeg er nybegynder og har stadigt meget at lære. Alle de små guldkorn slubrer jeg i mig.

Link til den gratis opskrift fra drops kan du finde i mit første indlæg